Consultanta In Afaceri Medgidia

Firma Consultanta In Afaceri Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Centrul de afaceri DELTA - Constituire Firma, Modificare Firma, Reaorganizare Companie, Infiintare Societate Comerciala, Elaborare Plan De Afaceri

Infiintare SRL Constanta ! Va ajutam cu infiintare firma in Constanta si consultanta proiecte pentru fonduri europene nerambursabile !

Centrul de afaceri DELTA furnizeaza servicii de calitate, specifice in domeniul consultantei pentru infiintari firme Constanta, consultanta pentru accesare fonduri europene, studii de fezabilitate, diferite planuri de afaceri, fuziuni-achizitii si cercetare-analiza pe piata de capital asigurand astfel extinderea, diversificarea si in primul rand cresterea afacerilor clientilor nostri.

Serviciile noastre sunt caracterizate de profesionalism si de o puternica tenacitate. Oferim garantie pentru capacitatea firmei noastre de a oferi solutii chiar si celor mai dificile probleme stau realizarile de pana acum precum si respectabilitatea clientilor atrasi, fiind pregatiti sa oferim servicii complete si noi tactici de dezvoltare in concordanta cu valorile europene.

Echipa noastra de experti va va asista in toate aspectele legate de infiintarea firmei dvs., de la alegerea structurii legale potrivite si pregatirea documentatiei necesare pana la inregistrarea efectiva a societatii dvs. Prin serviciile noastre de infiintare firme, va facilitam accesul rapid la piata de afaceri si va ajutam sa va dezvoltati activitatea intr-un mediu sigur si conform legii. 

Indiferent daca doriti sa infiintati o societate cu raspundere limitata (SRL), o societate pe actiuni (SA) sau orice alta forma juridica, Centrul de Afaceri DELTA va va oferi consultanta personalizata pentru a lua bune decizii in functie de obiectivele dvs. financiare si strategice.

consultanta fonduri europene tulcea

 

Servicii Consultanta in Afaceri:

  • Consultanta privind identificarea surselor de finantare si planificarea investitiilor;
  • Consultanta privind optimizarea fiscala in cursul derularii proiectului si dupa finalizarea implementarii proiectului
  • Intocmirea de studii de piata, studii de fezabilitate, planuri de afaceri  ca documente de fundamentare si control a procesului investitional
  • Intocmirea proiectelor pentru accesare fonduri nerambursabile si servicii de management in perioada de implementare 
  • Consultanta privind contabilitatea, fiscalitatea  si raportarea proiectelor europene in situatiile financiare
  • Audit al proiectelor europene
  • Infiintare SRL, Infiintari Firme Tulcea

Centrul de afaceri DELTA a reusit sa identifice intotdeauna eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la inalte standarde de calitate, implicand buni specialisti de pe piata, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit.  

Galerie