Consultanta In Afaceri Cluj Napoca

Firma Consultanta In Afaceri Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Global Health Approach - Constituire Firma, Modificare Firma, Reaorganizare Companie, Infiintare Societate Comerciala, Elaborare Plan De Afaceri

consultanta in afaceri Cluj NapocaGlobal Health Approach si-a indeplinit intotdeauna cu succes misiunea de a înţelege afacerea şi de a lucra împreună cu dvs. în planificarea şi obţinerea succesului companiei pe care o reprezentaţi, oferind consultanta in afaceri si in domeniul fondurilor europene la inalte standarde.
Vă vom ajuta să construiţi o companie cu adevărat puternică şi să obtineţi o creştere a afacerii care să poată fi susţinută pe termen lung.

Global Health Approach SRL reprezinta o companie cu o experienta de peste 6 ani in accesare de fonduri europene nerambursabile ce pune la dispozitia clientilor o gama extrem de variata de servicii de consultanta.

De multe ori doriţi să începeti o afacere, dar nu ştiţi ce anume?
Sau aveţi ideea, vi se pare bună, dar nu vă puteţi da seama dacă într-adevar ar avea success?
Sau pur si simplu, vă lipsesc câteva elemente pentru a va putea decide sa incepeti.
Consultanţii nostri vă pot ajuta să vă structurati mai bine oportunitatea inceperii unei afaceri si sa luati bune decizii, in functie de tendintele afacerilor din Romania.

Global Health Approach ofera clientilor sai servicii profesionale de consultanta: informatii corecte şi complete despre programele de finantare in cadrul PNDR 2014-2020;

 • informatii corecte si complete despre programele nationale, cu finantare de la bugetul de stat pentru anul 2015;
 • realizarea unei evaluari a eligibilitatii proiectului cat si a beneficiarului;
 • consultanta in elaborarea cererii de finatare;
 • consultanta in managementul si implementarea proiectelor dupa semnarea contractului de finantare intre benefiar si finantator ;
 • intocmirea documentatiilor necesare unei finantari rambursabile din credite bancare, investitori sau business angels;
 • alte tipuri de consultanta in afaceri si management.
consultanta afaceri
 
Firma Global Health Approach ofera gratuit, saptamanal, informatii absolut necesare atat pentru o firma si administratorul ei, cat si pentru persoane fizice care doresc sa-si inceapa o afacere din surse proprii, din fonduri europene, guvernamentale sau credite bancare. Global Health Approach pune la dispozitia celor interesati informatii despre intocmirea unui plan de afaceri, fonduri europene si guvernamentale, oportunitati de finantare pentru IMM-uri, proiecte in agricultura, credite bancare, dezvoltare personala, tehnici de vanzari. 

Cum se intocmeste un plan de afaceri?Cine scrie planul de afacere? Este bine sau nu sa externalizam realizarea acestuia, sau il putem scrie noi, ca proprietari de afaceri?

In primul rand, stabiliti de ce aveti nevoie de un plan de afacere? Daca acesta va fi folosit in cadrul companiei Dvs., pentru a stabili un parcurs exact al companiei dumneavoastre, sau va fi realizat pentru a fi prezentat catre banci sau potentiali investitori.

Daca sunteti la inceput, probabil va ganditi ca realizarea unui plan de afacere nu este necesara si se poate dezvolta o afacere si fara sa realizati un plan pentru afacerea pe care ati pornit-o, sau pe care urmeaza sa o deschideti. Planul de afacere trebuie sa fie harta afacerii pe care o demarati si trebuie revizuit constant.

Daca planul este dedicat cautarii unei solutii de finantare, fie bancara, fie de la un investitor, fie prin programe guvernamentale, este recomandat sa apelati la un consultant specializat in scrierea de planuri de afaceri.

Beneficiile externalizarii realizarii unui plan de afaceri gandit de o firma specializata in consultanta in afaceri si management:

In primul rand, un consultant profesionist, nu va fi tentat sa ’’creasca’’ fictiv veniturile, pentru a realiza o varianta optimista a dezvoltarii afacerii.

In al doilea rand, va avea o analiza de ansamblu a pietei in care se dezvolta, sau se va dezvolta afacerea, deoarece firma de consultanta cunoaste foarte bine aceata piata.

Din experienta pe care SC Global Health Approach SRL o are, dovedita printr-un portofoliu vast, parteneriate, testimoniale, dovezi ale lucrurilor dezvoltate anterior, consultantii nostril vor putea sa clarifice si sa dezvolte ideile Dvs, intr-un plan coerent. Firma noastra va recomanda sa lucrati impreuna cu consultantul specializat si sa cereti si oferiti sprijin reciproc.

Pe de alta parte, externalizarea totala, fara absolut nici un control, a realizarii planului de afacere, va poate pune in situatia, in care la final, sa aveti in fata in plan stufos de afacere si care sa nu prezinte relevanta pentru afacerea pe care o aveti sau pe care vi-o doriti.

Clauzele contractului de consultanta pe care il semnati cu SC Global Health Approach cuprind foarte clar: cand si ce date se vor livra, care sunt termenele din contract, care sunt drepturile si obligatiile pentru fiecare dintre partile implicate in contract. De asemenea se va stabili de la inceput si detalii privind implementarea planului de afacere, pentru a evita situatiile neplacute in care aveti planul gata, aveti finantarea, dar va trebui sa gasiti o noua echipa de consultanta, pentru a implementa planul de afacere, pentru a realiza efectiv investitiile mentionate in acesta, daca vorbim de un plan de investitii.

Servicii oferite de firma noastra: 

 • ANALIZA OPORTUNITATII INCEPERII UNEI AFACERI
 • INTOCMIREA UNUI PLAN DE AFACERI ATAT PENTRU START UP-URI CAT SI PENTRU EXTINDEREA UNEI AFACERI
 • IDENTIFICAREA SURSELOR DE FINANŢARE
 • CONSULTANŢĂ ÎN OBŢINEREA DE FINANŢĂRI
 • ELABORAREA PROPUNERILOR DE FINANTARE
 • CONSULTANTA DUPA IMPLEMENTAREA PROIECTULUI

 servicii consultanta Cluj

Localizare Global Health Approach
Galerie