Consultanta In Afaceri Calarasi

Firma Consultanta In Afaceri Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MOB VAD - Constituire Firma, Modificare Firma, Reaorganizare Companie, Infiintare Societate Comerciala, Elaborare Plan De Afaceri

MOB VAD  si-a indeplinit intotdeauna cu succes misiunea de a înţelege afacerea şi de a lucra împreună cu dvs. în planificarea şi obţinerea succesului companiei pe care o reprezentaţi. Compania noastra vă sprijină în realizarea proiectelor dumneavoastră, oferindu-vă servicii complete în identificarea și accesarea celor mai avantajoase oportunități de finanțare din surse private, guvernamentale sau structurale.

Principiul fundamental care stă la baza serviciilor de consultanță în afaceri oferite de Mob Vad este acela al unei relații client-consultant bazată pe încredere, compania noastra dispunand specialişti cu experienţă vastă în domeniul consultanţei, metode experimentate, de calitate și un nivel înalt de cunoştinţe de specialitate în domeniul Fiscal și al celui de Audit. Doar in momentul in care sunt aduse în discuţie soluții personalizate cu o relevanţă directă în procesul de luare a deciziilor pot lua naştere noi idei și se poate atinge un înalt nivel de încredere.

Domeniul serviciilor financiare necesita cunostinte aprofundate de specialitate, oameni cu experienta si capacitatea de a dezvolta strategii cat mai eficiente. Compania Mob Vad ofera o gama vasta de servicii de consultanta in domeniul afacerilor, cel al fondurilor europene si managementului, menite sa va sprijine nu doar atunci cand treceti prin perioade grele, ci si atunci cand doriti rezultate performante.

Apelând la serviciile noastre puteți oferi mai multă atenție dezvoltării firmei, concentrându-vă energiile asupra operațiunilor specifice activității principale ale companiei dumneavoastră pentru ca vă  vom ajuta să construiţi o companie puternică şi să obtineţi o creştere a afacerii care să poată fi susţinută pe termen lung.

Servicii complete oferite de firma noastra:

 • consultanţă în afaceri şi în finanţe
 • consultanţă fiscală
 • expertize, consultanţă în întocmirea planului de afacere
 • consultanţă în obţinerea de finanţări nerambursabile
 • audit financiar, lucrări de compilare
 • analize, servicii de formare profesională
 • organizare evenimente
 • servicii proiectare. 

Principalele  obiective ale companiei MOB VAD sunt: 

 • imbunatatirea continua procesului de productie;
 • cresterea continua pe plan financiar;
 • aplicarea unor programe de imbunatatire a calitatii si consultanta in management. 

Angajaţii  MOB VAD reprezinta cheia succesului , echipa noastră fiind formata din specialişti ce  deţin cunoştinţe temeinice în afaceri, având abilitatea de a sprijini organizaţiile consultate pe parcursul întregului proces, oferind servicii de consultanţă la înalte standarde de profesionalism. 

MOB VAD a reusit sa identifice  intotdeauna eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la inalte standarde de calitate, implicand buni specialisti de pe piata, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit.  

Galerie
  Nici o galerie disponibila.