Consultanta Fonduri Europene Murfatlar

Firma Consultanta Fonduri Europene Murfatlar reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Centrul de afaceri DELTA - Consultanta Fonduri Europene, Fonduri Nerambursabile, Studii De Fezabilitate, Programul Operational Regional, Feadr, Documentatie Proiect Finantare Europeneana

Fonduri Europene Constanta Consultanta Constanta Fonduri Nerambursabile Constanta Tineri Fermieri ConstantaOferim servicii de consultanta in Constanta pentru accesare fonduri europene nerambursabile in toate domeniile posibile. START UP NATION 2023 - START UP NATION 2024.

Centrul de afaceri DELTA - este specializat in consultanta pentru obtinerea de finantari prin accesarea de fonduri europene atat in Constanta, cat si in judetele vecine.

Activitatea de consultanta pentru fonduri europene nerambursabile consta in elaborarea proiectului de finantare in functie de criteriile stabilite de programul de finantare accesat, precum si managementul proiectului pe  tot parcursul implementarii acestuia si in perioada de monitorizare.

Beneficiati de servicii de consultanta Start Up Constanta, management si proiectare in baza unui singur contract. Evitati riscul blocarii sau intarzierii proiectului datorita incompatibilitatii dintre diverse tipuri de specialisti, care lucreaza in diferite societati, avand doar responsabilitatea unei parti din proiect. Clientii nostrii beneficiaza de aplicarea comisionului de succes, in sensul ca plata serviciilor de consultanta se face doar la aprobarea proiectului realizat de catra firma noastra de consultanta.

Utilizarea fondurilor europene nerambursabile presupune doua etape: intocmirea unui proiect si implementarea lui. 

Proiectul este un material complex, întocmit potrivit procedurilor stabilite de institutiile europene si rezultat în urma obtinerii, studiului si integrarii unei serii de documente si chiar proiecte. Scopul sau este de a convinge finantatorul (reprezentantii Uniunii Europene în România) ca afacerea va functiona. 

Dupa obtinerea finantarii, implementarea proiectului trebuie sa convinga finantatorul ca activitatile prevazute în proiect se desfasoara în realitate potrivit procedurilor europene.

Firma noastra incearca intotdeauna sa identifice eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la standarde de calitate si competenta, implicand buni specialisti, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit. Pe parcursul anilor de activitate am castigat experienta in diverse domenii cum ar fi: agricultura, energie, productie, servicii, turism, infrastructura de utilitati, transport si in domeniul social. Am implementat proiecte cu fonduri structurale sau fonduri europene nerambursabile finantate prin: SAPARD, PNDR, POR, POSCCE, Fondul de Mediu, Fonduri Guvernamentale si alte surse de finantare. 

Servicii de consultanta Start Up Nation Constanta oferite:

  • Consultanta privind identificarea surselor de finantare si planificarea investitiilor; consultanta privind optimizarea fiscala in cursul derularii proiectului si dupa finalizarea implementarii proiectului
  • Intocmirea de studii de piata, studii de fezabilitate, planuri de afaceri  ca documente de fundamentare si control a procesului investitional
  • Intocmirea proiectelor pentru accesare fonduri nerambursabile si servicii de management in perioada de implementare a lor
  • Consultanta privind contabilitatea, fiscalitatea  si raportarea proiectelor europene in situatiile financiare
  • Audit al proiectelor europene

consultanta fonduri europene constanta

Centrul de afaceri DELTA a reusit sa identifice  intotdeauna eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la inalte standarde de calitate, implicand buni specialisti de pe piata, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit.  

Galerie