Consultanta Fonduri Europene Galati

Firma Consultanta Fonduri Europene Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Consultanta Fonduri Europene Galati - Consultanta Fonduri Europene, Fonduri Nerambursabile, Studii De Fezabilitate, Programul Operational Regional, Feadr, Documentatie Proiect Finantare Europeneana

Obtine acum finantare pentru proiectul tau ! Realizam proiecte START UP NATION 2018 in Galati, cat si proiecte pentru fonduri europene nerambursabile !

Centrul de afaceri DELTA va ajuta sa accesati fonduri europene in Galati,de asemenea furnizam servicii precum: studii de fezabilitate, diferite planuri de afaceri, fuziuni-achizitii si cercetare-analiza pe piata de capital asigurand astfel extinderea, diversificarea si in primul rand cresterea afacerilor clientilor nostri.

Serviciile noastre sunt caracterizate de profesionalism si de o puternica tenacitate.  Oferim garantie pentru capacitatea firmei noastre de a oferi solutii chiar si celor mai dificile probleme stau realizarile de pana acum precum si respectabilitatea clientilor atrasi, fiind pregatiti sa oferim servicii complete si noi tactici de dezvoltare in concordanta cu valorile europene.

Utilizarea fondurilor europene nerambursabile presupune doua etape: intocmirea unui proiect si implementarea lui. 

Proiectul este un material complex, întocmit potrivit procedurilor stabilite de institutiile europene si rezultat în urma obtinerii, studiului si integrarii unei serii de documente si chiar proiecte. Scopul sau este de a convinge finantatorul (reprezentantii Uniunii Europene în România) ca afacerea va functiona. 

Dupa obtinerea finantarii, implementarea proiectului trebuie sa convinga finantatorul ca activitatile prevazute în proiect se desfasoara în realitate potrivit procedurilor europene. 

Servicii de consultanta oferite 

  • Consultanta privind identificarea surselor de finantare si planificarea investitiilor;
  • Consultanta privind optimizarea fiscala in cursul derularii proiectului si dupa finalizarea implementarii proiectului
  • Intocmirea de studii de piata, studii de fezabilitate, planuri de afaceri  ca documente de fundamentare si control a procesului investitional
  • Intocmirea proiectelor pentru accesare fonduri nerambursabile si servicii de management in perioada de implementare 
  • Consultanta privind contabilitatea, fiscalitatea  si raportarea proiectelor europene in situatiile financiare
  • Audit al proiectelor europene

fonduri europene Galati

Centrul de afaceri DELTA a reusit sa identifice  intotdeauna cele mai eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la cele mai inalte standarde de calitate, implicand cei mai buni specialisti de pe piata, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit.  

Galerie