Consultanta Fonduri Europene Brasov

Firma Consultanta Fonduri Europene Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MOB VAD - Consultanta Fonduri Europene, Fonduri Nerambursabile, Studii De Fezabilitate, Programul Operational Regional, Feadr, Documentatie Proiect Finantare Europeneana

MOB VAD propune servicii complete de consultanta, elaborarea cererilor de finantare si managementul proiectelor in vederea sprijinirii mediului de afaceri in accesarea finantarilor nerambursabile.

Societatea noastra a reusit sa-si indeplineasca misiunea de a facilita atragerea fondurilor europene in mediul public si privat, urban sau rural, prin furnizarea de solutii eficiente ce au asigurat succesul proiectelor propuse spre finantare.

MOB VAD vă sprijină în realizarea proiectelor dumneavoastră, oferindu-vă servicii complete în identificarea și accesarea celor mai avantajoase oportunități de finanțare din surse private, guvernamentale sau structurale, oferindu-va consultanta de management de o inalta calitate.

Managementul de proiect constă în planificarea, organizarea şi gestionarea (controlul) sarcinilor şi resurselor ce urmaresc atingerea unui anumit obiectiv, în conditiile existentei unor constrângeri referitoare la timp, resurse şi costuri.

Echipa noastra de consultanti cu experienta, va poate oferi siguranta ca proiectul dumneavoastra va ajunge in stadiul final in conditii optime.

Astfel, in domeniul managementului de proiect, putem asigura resurse umane cu expertiză și experiență în implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă, acoperind specializări precum: manager de proiect, expert contabil, expert achiziții publice, responsabil financiar, formator, formator de formatori, inspector resurse umane, etc.

  • Realizarea rapoartelor de progres în funcție de cerințele Finanțatorului
  • Elaborarea cererilor de plată și a cererilor de rambursare pentru cheltuielile realizate
  • Verificarea documentelor primite de la furnizori/executanți
  • Menținerea unui contact permanent cu instituția finanțatoare
  • Consultanță la sediul beneficiarului

Deciziile care afecteaza viitorul afacerii trebuie luate impreuna cu un consultant specializat, in special in domeniile care implica fiscalitatea in continua schimbare, riscuri si/sau costuri mari.

Costul obtinerii opiniei unui expert in cazul unei decizii mai importante este neglijabil in raport cu costul esecului, chiar daca uneori banii sunt cheltuiti pentru a afla ca o idee sau o directie nu reprezinta calea buna de urmat.

O opinie, bazata pe integritatea profesionala si etica, este un instrument esential de conducere. Astfel economisiti timp, bani si aveti constiinta impacata ca ati facut tot ce este posibil pentru asigurarea calitatii si succesului viziunii originale.

Serviciile de consultanta de management Mob Vad au rolul de a clarifica chestiunile si tranzactiile complexe pe care le intampina clientii nostri, in mod normal tranzactii care nu se incadreaza in activitatea de zi cu zi de afaceri si necesita o gandire si o analiza mai aprofundata. Vedem dincolo de cifre si avem capacitatea de a evalua o situatie sau o problema din toate unghiurile posibile si de a gasi solutii ingenioase.

Experienţa noastră în dezvoltarea, evaluarea şi monitorizarea proiectelor finanţate de catre Uniunea Europeana la nivel european reprezintă un avantaj important în implementarea cu succes a proiectului dumneavoastră.

Angajaţii  MOB VAD reprezinta cheia succesului , echipa noastră fiind formata din specialişti ce  deţin cunoştinţe temeinice în afaceri, având abilitatea de a sprijini organizaţiile consultate pe parcursul întregului proces, oferind servicii de consultanţă la înalte standarde de profesionalism. 

MOB VAD a reusit sa identifice  intotdeauna eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la inalte standarde de calitate, implicand buni specialisti de pe piata, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit.  

Galerie