Consultanta Fonduri Europene Baia Mare

Firma Consultanta Fonduri Europene Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sov Consulting - Consultanta Fonduri Europene, Fonduri Nerambursabile, Studii De Fezabilitate, Programul Operational Regional, Feadr, Documentatie Proiect Finantare Europeneana

fonduri europene Maramures

Sov Consulting a fost fondata de catre Ovidiu Goga in 2007 pentru a raspunde nevoii crescande de consultanta specializata, in masura sa furnizeze servicii premium in accesarea programelor de finantare ale UE.

Echipa SOV Consulting, ce cuprinde peste 10 membri ai personalului, incluzand si experti, colaboreaza impreuna pentru a gestiona cererea din ce in ce mai mare pentru consultanta in vederea accesarii de fonduri europene.

Pana acum, Sov Consulting a devenit o afacere bazata pe valori si ne mandrim cu oamenii nostri, consultanti seniori cu mai multi ani de experienta in afacerile UE si echipa noastra de tineri profesionisti luminosi.

Consultantii si expertii nostri au o experienta in economie, politica regionala, drept, studii sociale, relatii internationale, constructii, geografie si alte domenii de competenta. Suntem specializati in reducerea politicilor regionale si europene si a programelor de finantare asociate prin conectarea nevoilor clientilor la oportunitatile de finantare. Afacerea noastra acopera intregul ciclu de proiet legat de finantarea UE, de la ideea initiala a proiectului pana la depunerea cererilor, infiintarea si implementarea proiectelor. Lucrand atat in sectorul public, cat si pentru cel privat, compania a obtinut un istoric solid, cu o rata medie de success de 90% pana acum in proiectele de cooperare teritoriala care alcatuiesc nucleulportofoliului nostru de proiecte.

SOV Consulting va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii :

- Proiecte pentru finantari nerambursabile
- Proceduri de achizitie publica
- Formare profesionala
- Planuri de afaceri
- Proiectare tehnica
- Executie de lucrari de constructie

SOV Consulting va pune la dispozitie cunostinte si experienta în business. Evaluam necesitati si oferim solutii. Asta stim sa facem bine.

Una dintre activitatile noastre principale consta în obtinerea finantarilor nerambursabile din fonduri europene structurale si de la Guvernul României.

De asemenea, oferim consultanta fiscala (certificarea Declaratiei 101 etc.) în Baia Mare (în Maramures în general) si în Satu Mare, prin consultanti fiscali autorizati, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din România.

Suntem la dispozitia investitorilor si managerilor în toate Regiunile de Dezvoltare ale României, cu operativitate maxima în Regiunea Nord-Vest (Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, în special). De asemenea, dezvoltam activitati în parteneriate cu organizatii occidentale (din Olanda, Italia, Belgia, de pilda).

Membrii si colaboratorii echipei noastre sunt specialisti recunoscuti în domeniile lor de activitate: finantari nerambursabile, economie, finante, fiscalitate, managerment, administratie, proiectare si executie în constructii, drept, învatamânt, marketing, turism, agricultura, mediu, IT, securitate, resurse umane, comunicare, publicitate. Toti acesti membri si colaboratori ai SOV Consulting practica activitatile de consiliere cu profesionalism, entuziasm, atasament si corectitudine - valorile importante ale organizatiei noastre.

consultanta fonduri europene Maramures

Utilizarea fondurilor europene nerambursabile presupune doua etape: întocmirea unui proiect si implementarea lui.
Proiectul este un material complex, întocmit potrivit procedurilor stabilite de institutiile europene si rezultat în urma obtinerii, studiului si integrarii unei serii de documente si chiar proiecte. Scopul sau este de a convinge finantatorul (reprezentantii Uniunii Europene în România) ca afacerea va functiona.
Dupa obtinerea finantarii, implementarea proiectului trebuie sa convinga finantatorul ca activitatile prevazute în proiect se desfasoara în realitate potrivit procedurilor europene.
Noi, SOV Consulting, suntem antrenati în realizarea cu succes a documentatiei complexe care va este necesara si suntem familiarizati cu cerintele Uniunii Europene.

fonduri nerambursabile Maramures

1. Întocmirea proiectului în vederea obtinerii finantarii contine urmatoarele activitati:

 • Studiu de prefezabilitate;
 • Identificarea surselor de finantare;
 • Analiza a eligibilitatii investitorului;
 • Studiu tehnic de fezabilitate;
 • Studiu economic de fezabilitate;
 • Studiu de marketing;
 • Selectare proiectant tehnic;
 • Întocmire proiect tehnic;
 • Lista cu documente si avize necesare;
 • Întocmire, depunere, sustinere si obtinere avize, certificate, autorizatii etc. (Mediu, Directia Sanitar-Veterinara, Ape, Autoritatea Nationala pentru Turism etc., dupa caz);
 • Plan de afacere;
 • Analiza economico-financiara a investitiei pe o durata de 7-10 ani;
 • Dosar pentru obtinerea unui credit ori a unei garantii bancare;
 • Cerere de finantare;
 • Depunere si sustinere dosar de solicitare a finantarii.

2. Implementarea proiectului, etapa ulterioara obtinerii finantarii, cuprinde:

 • Asistenta pentru organizare licitatii (legislatie, metodologie, documente, formulare);
 • Supervizare întocmire dosare de achizitie;
 • Întocmire dosare de plati;
 • Asistenta managementului implementarii.

Localizare Sov Consulting
Galerie