Consultanta Financiara Timisoara

Firma Consultanta Financiara Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Business Accounting SRL - Consultanta Financiara, Analiza Financiara, Bilant, Credit Bancar, Salarizare, Consultanta Financiar Contabila, Consultanta Fiscala.

consultanta financiara Timisoara

Business Accounting SRL a inceput cu o echipa de specialisti certificati in domeniul financiar, cu experienta ampla in firme de consultanta, care si-au asumat un angajament pe termen lung in ceea ce priveste profesionalismul, etica si dezvoltarea comunitatii de afaceri.

Echipa noastra, formata atat din personal propriu cat si din colaboratori, este pregatita in orice moment sa raspunda nevoilor in domeniul consultantei financiare.

Suntem convinsi ca orice colaborare cu noi in domeniul consultantei si auditului financiar, poate fi benefica pentru activitatea dumneavoastra si poate aduce un plus de valoare oricarei entitati.

Nivelul ridicat de pregatire profesionala al echipei se bazeaza pe experienta practica cumulata pe parcursul desfasurarii activitatii, pe programul permanent de pregatire participand la diverse cursuri profesionale, membrii echipei facand parte din diferite organisme profesionale nationale.

firma consultanta Timisoara

Business Accounting SRL va ofera:

  1. informatii corecte si complete despre programele de finantare;
  2. realizarea unei evaluari a eligibilitatii ideii de proiect a organizatiei dumneavoastra;
  3. consultanta in elaborarea proiectului de finantare;
  4. consultanta in relatiile cu finantatorul dupa castigarea licitatiei de proiecte;
  5. intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea creditelor;
  6. evaluarea activelor;
  7. audit privind managementul financiar al unor activitati finantate;

Localizare Business Accounting SRL
Galerie