Consultanta Financiara Bucuresti Sector 6

Firma Consultanta Financiara Bucuresti Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mira Finexpert - Consultanta Financiara, Analiza Financiara, Bilant, Credit Bancar, Salarizare, Consultanta Financiar Contabila, Consultanta Fiscala.

firma contabilitateMira Finexpert reprezinta o firma de contabilitate din Bucuresti, care ofera o gama larga de servicii contabile, adaptate nevoilor fiecarei societati, oferindu-va posibilitatea alegerii serviciului profesional dorit adaptabil perspectivelor de dezvoltare ale societatii dumnevoatra. Principalul obiectiv al societatii noastre este sa ofere clientilor servicii definite prin professionalism si prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, cel al impozitelor si taxelor si serviciilor pentru afaceri.

Avem in componenta profesionisti bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm, care se afla intr-o stransa interdependenta cu clientii, in vederea asigurarii performantei intr-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare. Mira Finexpert reprezinta o societate acreditata CECCAR.

CONTABILITATE

Va asteptam cu solutii personalizate de contabilitate, oferite de o echipa de experti contabili cu experienta vasta in domenii diversificate.

EXPERTIZA CONTABILA EXTRAJUDICIARA EXPERTIZA CONTABILA EXTRAJUDICIARA

Expertiza contabila este activitatea de verificare de catre un expert contabil a registrelor, conturilor si documentelor justificative ale unui agent economic.

IMPOZITE SI TAXE IMPOZITE SI TAXE

Compania si-a propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si oportunitati viabile pentru afaceri.

SERVICII PENTRU AFACERI SERVICII PENTRU AFACERI

Echipa noastra de consultanti fiscali are o vasta si indelungata experienta in domeniul aplicarii legislatiei fiscale, in domeniul impozitelor si taxelor.


contabilitate Bucuresti

SERVICII

  • CONTABILITATE
  • EXPERTIZA CONTABILA EXTRAJUDICIARA
  • IMPOZITE SI TAXE
  • SALARIZARE
  • SERVICII PENTRU AFACERI
Localizare Mira Finexpert
Galerie