Consultanta Fonduri Europene Oradea

Firma Consultanta Fonduri Europene Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Consultanta Fonduri Europene Oradea - Consultanta Fonduri Europene, Fonduri Nerambursabile, Studii De Fezabilitate, Programul Operational Regional, Feadr, Documentatie Proiect Finantare Europeneana

Fonduri Europene Bihor SC Eltrau SRL din Oradea, judetul Bihor va pune la dispozitie cunostinte si experienta in business, pentru a realiza afaceri de succes. Oferim consultanta financiara, consultanta fonduri europene nerambursabile, consultanta in afaceri. Una dintre principalele activitati  consta in obtinerea finantarilor acordate de institutiile Uniunii Europene, precum si a celor acordate prin programe ale Bancii Mondiale, Organizatiei Natiunilor Unite, Guvernului României, altor entitati finantatoare.

Ce ne puteti solicita sau intreba? Orice doriti dumneavoastra! De la un sfat calificat si pâna la, de exemplu: intocmirea unui plan de afaceri, reprezentarea in fata organelor fiscale, realizarea unei diagnoze economice, organizarea si instruirea angajatilor, planuri de marketing si masuri de lobby, negocierea si redactarea de contracte comerciale, identificarea furnizorilor corespunzatori de produse sau servicii care va intereseaza etc.

Toti cei care fac parte din echipa noastra sunt specialisti recunoscuti in domeniile lor de activitate si le face placere sa va consilieze cu entuziasm si atasament.

SC Eltrau SRL ofera consultanta financiara completa In vederea obtinerii de finantari nerambusabile prin accesarea fondurilor structurale. Realizam proiecte de finantare din fonduri europene fara a percepe plata In avans. 

consultanta financiara oradea

In prezent, programele si sursele de finantare sunt numeroase si impun indeplinirea unor criterii complexe pentru accesare. Finantatorii (banci, institutii publice, fonduri europene, investitori, etc), pentru a contribui cu fonduri la o idee de proiect, impun ca solicitantii de finantare sa le prezinte ideea de proiect intr-un document formal, elaborat conform unor criterii ce difera de la un finantator la altul si de la o sesiune de finantare la alta.

 consultanta fonduri europene

 

SC Eltrau  va ofera urmatoarele servicii de consultanta pentru obtinerea de finantari nerambursabile:

 

  • Studii de fezabilitate
  • Memorii justificative
  • Planuri de afaceri
  • Credite cofinantare
  • Managementul proiectului
  • Achizitii publice
  • Dosare de plata finantari nerambursabile

 

Localizare Consultanta Fonduri Europene Oradea
Galerie